Шампионът Лудогорец записа 4 поредни победи и се изкачи на върха в

...
Шампионът Лудогорец записа 4 поредни победи и се изкачи на върха в
Коментари Харесай

Александър Александров пред мач №300! Ето вероятните състави на Черно море и Лудогорец

Шампионът Лудогорец записа 4 следващи победи и се изкачи на върха в Първа професионална лига. Днес обаче на отбора на Димитър Димитров му следва нелеко посещение на Черно море , освен това единствено няколко дни преди значимия конфликт с Брага в Лига Европа.

Лудогорец не може да си разреши неверна стъпка на “Тича ”, само че домакините са окуражени да пресечен отрицателната си серия и да стигнат най-малко до точка против “орлите ”, написа Sportal.bg.

Наставникът на варненци Емануил Луканов към момента няма победа отпред на тима, откакто наследи на поста Георги Иванов - Гонзо. Черно море взе единствено една точка от последните си 5 мача в шампионата, а също така е в серия от 13 дуела без победа против Лудогорец. Очаква се своя мач номер 300 в елита да запише централният бранител на “моряците ” Александър Александров, който е някогашен футболист на Лудогорец.

Атаката на домакините ще води Цветелин Чунчуков, а през второто полувреме съвсем несъмнено ще се появи Марек Кузма. Словакът има късмет да стане първият футболист в родния шампионат, вкарвал гол на Лудогорец на три разнообразни стадиона. Той към този момент се е разписвал против първенците в Разград и в Каварна. Капитанът Георги Илиев и Александър Цветков ще работят в средата на терена, а пред тях ще са Атанас Зехиров, Георги Божилов и Мариян Огнянов.

В Лудогорец нямат желание да пазят съществени футболисти за мача с Брага. Херо ще заложи в предни позиции на Клаудиу Кешерю, който ще има поддръжката на Вандерсон, Марселиньо и Джоди Лукоки. Светослав Дяков и Анисе Абел ще си партнират в центъра на халфовата линия.

Срещата Черно море - Лудогорец ще е първата сред двата тима на електрическо осветяване на " Тича ".

Вероятни сформира:

ЧЕРНО МОРЕ (4-2-3-1):  Михайлов; Сукуп, А. Александров, Хасани, М. Костадинов; Г. Илиев, А. Цветков; Зехиров, Божилов, Огнянов; Чунчуков
Старши треньор: Е. Луканов

ЛУДОГОРЕЦ (4-2-3-1):  Ренан; Сисиньо, Моци, Пластун, Натанаел; Анисе, С. Дяков; Лукоки, Марселиньо, Вандерсон; Кешерю
Старши треньор: Д. Димитров

СЪДИЯ: Ивайло Стоянов
СТАДИОН:  “Тича ”
НАЧАЛО: 20:00 часа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР